De lelie tattoo kunnen we niet vatten in één beeld. Dit geslacht van bloemen kent meer dan 100 soorten. De lelie is gekend voor haar kleurrijke, grote bloemen én fantastische geuren. Small flower tattoos zijn een fleurige manier om jezelf te uiten. Verder zijn ze ook betekenisvol want achter elke bloem schuilt er wel een bepaalde symboliek of betekenis.

LELIE TATOEAGE DESIGNS

Je kunt alle kanten uitgaan met een lelie tattoo design. Wil je een ontwerp met enkel de bloem? Of een ontwerp met de bloem en een toevoeging erbij zoals dier of persoon?Een kleine bloem als tatoeage kan verschillende kanten opgaan. Men kan het sierlijk en minimalistisch houden, geometrische vormen toevoegen, … De keuze ligt aan jou.

De betekenis van een bloem kan ook heel variabel zijn. Een roos tattoo staat voor oneindige liefde, afscheid van een geliefde of een sprookjesverhaal waarmee je bent opgegroeid. Een lotus kan staan voor het leven, enzovoort. Wat een tattoo ook zo uniek maakt is dat jij degene bent die beslist waarvoor jouw tattoo staat.

De hand is ook een mogelijke plaats, maar hou er wel rekening mee dat deze plaats enorm gevoelig is. Het tatoeëren zal dus pijnlijker zijn vergeleken met je arm. Als je een subtiele tattoo wilt, bijvoorbeeld in de stijl fine line, dan loop je het risico dat de tattoo al snel zal uitlopen en vervagen, wat vaker gebeurt bij hand tattoos. Dit geldt dus eigenlijk voor elke hand tattoo. Indien je bewust bent van de risico’s en toch nog een handtattoo wilt, kunnen wij daarvoor zorgen.