Nek tattoos, het was een fragiel onderwerp onder velen maar ondertussen leven we in de meest moderne eeuw die er tot nu toe is. De vooroordelen over een nek tattoo zijn bijgevolg al heel wat verminderd. Het populaire infinity-teken regeert als koningin binnen de fine line en small tattoos. Door de ongecompliceerde basisvorm van het infinity-teken is het een geliefd symbool voor tattoos. Vanuit de simpele basisvorm van het infinity-teken zijn er onophoudelijk veel manieren om andere elementen aan toe te voegen. Benieuwd naar meer? Lees dan zeker verder!

DOET EEN NEK TATTOO PIJN?

We geven je even de volgende trick mee om te achterhalen of de volgende plek van jouw tattoo, pijnlijk is of niet. Voel simpelweg even of de huid waar je je tattoo voelt dicht tegen bot ligt. Indien je antwoord Ja is, dan zal het  hoogstwaarschijnlijk pijn doen. Desondanks wordt een nek tattoo eerder ervaren als minder pijnlijk dan men op voorhand dacht.

INFINITY TATTOO MET VEER

Vanuit de simpele basisvorm van het infinity-teken zijn er onophoudelijk veel manieren om andere elementen aan toe te voegen. Dat is dan ook de reden waarom de tattoo vrijwel elke plek op het lichaam siert. Al is en blijft de arm toch de meest populaire en ideale plek, samen met de pols.

Één van de meest populaire elementen om te combineren met een infinity tattoo design is de veer. De betekenis zo licht als een veertje? Toch niet. De veer symboliseert puurheid, vrijheid en vooruitgang. Koppel dat dat nog eens aan het oneindige? Je krijgt weer dui-zend-en-één betekenissen. Zo is er voor ieder wat wils en blijft de tattoo interessant.

Naast veren zijn teksten ook een populaire keuze. Vaak neemt een woord of zinsdeel de plaats in van een stukje lemniscaat. De boodschap wordt zo nog krachtiger. Onze in(k)sane artiesten staan in voor het ontwerp, maar jij bepaalt zelf wat het voor jouw betekent.

Bij een te hevige plotse beweging kan je bij wijze van spreken de genezende wondjes terug openscheuren. Hierdoor kan het genezingsproces van je nektattoo langer duren. Het enige wat jij kan doen is de luid en duidelijk de nazorginstructies van jouw artiest volgen.