De onderarm is één van de meest gewilde plaatsen om een tattoo te laten zetten, er wordt dus ook het vaakst op deze plek getatoeëerd.De bovenarm is één van de populairste plaatsen voor een tatoeage. Dit komt omdat de bovenarm veel mogelijkheden en plaats biedt, ook de vorm van dit lichaamsdeel leent zich perfect voor een tattoo.

ONDERARM TATTOO

Een onderarm tattoo kan je ook aan de binnenkant van de arm laten tatoeëren. De binnenkant van je arm is de ideale plaats voor een portret tattoo. Er is namelijk minder haargroei op deze plaats. In verband met de anatomie heeft de binnenkant plattere spieren, waardoor het oppervlak een plat canvas is. Een portret tattoo is echter niet de enige optie. Ook bloemen staan hier prima, een populair onderwerp bij mannen is dan ook de roos.

DOET EEN BOVENARM TATTOO PIJN?

Pijn is relatief en heel subjectief, maar toch geven we mee dat de buitenkant van de bovenarm één van de minst pijnlijke plekken is voor een tatoeage. De binnenkant van de bovenarm is een ander verhaal. De huid is hier dun, dus dit zal een redelijk pijnlijke plaats zijn voor je tatoeage.

Een tattoo op de achterkant van je bovenarm is ook perfect mogelijk. Het lijkt misschien minder vanzelfsprekend, maar het brengt vaak mooie resultaten voort. De pijn is ook hier wel te doen.

De tatoeage bedekt in dit geval de hele onderarm m.a.w. de tattoo wordt rondom de hele onderarm geplaatst. Er bestaat ook een drie kwart sleeve tattoo. Deze tatoeages bedekken de schouder en deels de bovenarm.